Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Bendruomenės visuotinis susirinkimas

Paskelbta 2021-04-23

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

      Balandžio 21 d. popietę kultūros namuose vyko Tverų bendruomenės ataskaitinis-rinkiminis susirinkimas.

      Bendruomenės valdybos pirmininkas A. Puidokas pristatė finansinės būklės ataskaitą, aiškinamąjį raštą, veiklos rezultatų ataskaitą.  Finansinės atskaitomybės ataskaitos buvo vienbalsiai patvirtintos ir bus perduotos Registrų centrui.

    Vadovaujantis bendruomenės įstatais reikėjo išsirinkti naują bendruomenės valdybą ir pirmininką. Iš pasiūlytų 12 kandidatų, susumavus balsavimo rezultatus,  išrinkti 9 valdybos nariai: Irma Barsteigienė, Danėlė Grauslienė, Vaida Griciuvienė,  Airida Košytė, Saulius Kuzminskis, Loreta Lidekauskienė, Rasa Mačernienė, Rimantė Varkalienė, Danutė Zelepugaitė. Iš valdybos narių tarpo išrinkta ir nauja bendruomenės pirmininkė - Rasa Mačernienė. Sveikiname naująją valdybą ir pirmininką! Linkime sėkmės darbuose!

     Visi projektai ir visos veiklos yra skirtos ne tik bendruomenės nariams, bet visiems seniūnijos gyventojams. Todėl kviečiame  visus prisidėti prie bendruomenės vykdomos veiklos. Visada laukiame patarimų, pasiūlymų ir, žinoma, pagalbos. Labai džiaugtumėmės, jei bendruomenės nariai būtų tikri bendruomenės nariai, o ne esantys tik sąrašuose ir susimokantys nario mokestį. Kiekvieno Jūsų, nors ir menkiausia pagalba, yra labai svarbi ir reikalinga. 

      Dėkojame visiems, prisidėjusiems prie bendruomenės veiklos vykdymo ir ateityje laukiame pasiūlymų, ką reikėtų padaryti, kad mūsų miestelis taptų dar gražesnis, o veiklos ir renginiai taptu dar įdomesni ir įvairesni. Gal visų pasiūlymų  negalėsime įvykdyti, bet kai žinai ko nori – viskas įmanoma.

          Taip pat dėkojame paskyrusiems 1,2% gyventojų pajamų mokesčio bendruomenei. Kiekvienas bendruomenės narys turėtų  paskirti bendruomenei, nes šitos lėšos yra panaudojamos visos seniūnijos gyventojų gerovės kūrimui.

            Iškilus kokiai nors problemai ar turint pasiūlymų, kviečiame  drąsiai kreiptis į bendruomenės valdybą.

 

Bendruomenės informacija



1 slide SineWave