Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Dėkingumo gaida

Paskelbta 2018-12-11

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Mes nežinome kam, bet gyventi

Kurti ir juoktis pasauly – puiku,

Nes ir tai, ką mes esam iškentę

Vienąsyk prasiveržia džiaugsmu.

Mes nežinom kodėl, bet darbuotis

Per šešias įtempimo dienas

Tenka mums. Ir tada vainikuoti

Galim švęsti šventes prabangias. (V. Mačernis)

 

 

 Iškilminga apdovanojimų ceremonija ,,Dėkingumo gaida“ baigėsi, taip pat  ir  ,,Tverai – mažoji Lietuvos kultūros sostinė 2018“ renginių ciklas.

 

Bendruomenės valdyba nuoširdžiai  dėkoja, kad vieni kitus išgirdome, kad išgyvenome kartu visą švenčių ir renginių pasiruošimo kelią, kad padėjote įgyvendinti tai, ką planavome. Po šia balta vėliava slepėsi daug  darbų, iššūkių, veiklų, vilčių. Malonu, kad sulaukėme Jūsų palaikymo, prisidėjimo, idėjų,  entuziazmo, pateisinant šį garbingą  ,,Tverai - Mažoji Lietuvos kultūros sostinė 2018” titulą. Kultūros puoselėjimas – nuolatinis ir nesibaigiantis procesas, o  bendruomenės susitelkimas bendram darbui yra vertybė. Kilnių, darbščių žmonių Tveruose išties nemažai. Ištartas paprastas, bet nuoširdus ,,Ačiū“,  tai padėka Jums visiems už tai, kad Jūs buvote, esate ir nuoširdžiai tikimės, būsite kartu. Labai svarbu darbštumas, nuoširdumas, atjauta, empatija  ir meilė aplinkiniams. Tai savybės, kuriomis trykšta mūsų nominantai, tikri mūsų visuomenės deimantai, kurie savo gyvenimus dedikuoja kultūrai ir menui. Kuo daugiau  tokių žmonių, tuo daugiau gražių rezultatų sulauks ne tik Tverai, bet ir visa Lietuva.

 

Kad visi tie renginiai, vykstantys kaimuose ir miesteliuose, vienytų bendruomenes, kad atskubėję į renginius žmonės pailsėtų, palaikytų organizatorius, patirtų tikrą šventės atradimo džiaugsmą, kad noriai į jų kaimelius ir gyvenvietes, į šventes sugrįžtų po Lietuvą ir platųjį pasaulį pasklidę vaikai ir anūkai, kad dar ilgai skambėtų lietuviškos dainos ir visi mūsų gimtąja kalba susikalbėtume.

 

 Ačiū, kad buvote,  padėjote, dalyvavote,  kritikavote, plojote ir buvote kartu. Be Jūsų, mielieji, nebūtų tokios gražios šventės. Viskas, kas turi pradžią, turi ir pabaigą.

 

Tverų bendruomenės valdyba



1 slide SineWave