Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Eglutės įžiebimas

Paskelbta 2017-12-18

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

  Penktadienio  vakarą, tveriškiai su gera nuotaika rinkosi miestelio aikštėje prie gražiosios mūsų žaliaskarės, jau pasipuošusios artėjančioms šventėms. Nuoširdžiai dėkojame gerb. Vilmai ir Sauliui Sasnauskams, kurie jau daug metų dovanoja mūsų eglutės ir miestelio šventinį papuošimą. Dėkojame visiems, tiek seniūnijos vyrams, tiek atvykusiems šio darbo specialistams,  kurie ketvirtadienį iki gilios nakties dabino eglutę.

 

    Nekantriausi mūsų mažieji – taip norisi pamatyti eglutę visu jos grožiu, bet kas ją įžiebs jei dar nėra Kalėdų senelio. Džiaugsmas nuvilnija aikštėje, kai pasirodo Kalėdų senelio visureigis. Šiemet Senelis ne vienas, jį lydi Kalėdų Babytė.  Mažieji nykštukai dainavo, šoko su Seneliu, kol nusprendė, kad jau laikas įžiebt eglutę. Stebuklo dėka, žaliaskarė įsižiebia – sublizga. Šiemet ypatingai graži Tverų eglutė, įsisupusi į sidabrinį šerkšno apdarą.

 

   Pasidžiaugę eglute, rinkomės Tverų kultūros namuose, kur buvome kviečiami pabūti drauge, pasiklausyti šiam laikotarpiui tinkančių dainų ir muzikos. Susirinkusius sveikino ir gražių švenčių linkėjo Tverų seniūnas Antanas Zalepūgas, Tverų bendruomenės pirmininkas Aurimas Puidokas. Šventinę vakaro programą dovanojo  Tverų gimnazijos, vaikų dienos centro, kultūros namų atlikėjai, Rietavo M. K. Oginskio meno mokyklos mokiniai.

 

Tverų bendruomenės informacija



1 slide SineWave