Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

IN MEMORIAM

Paskelbta 2019-01-02

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Pirmąją 2019-ųjų  metų dieną Tverų parapija neteko ypatingo, visų tikinčiųjų pagarbą ir meilę pelniusio, šviesaus žmogaus, savo buvimo išmintimi veikusio mūsų kasdienybę klebono Eduardo Steponavičiaus.

 

   Dvasininko keliu Dievo vedamas E. Steponavičius žengė nuo 2002-ųjų metų rugpjūčio mėnesio. Pirmoji vieta, į kurią buvo paskirtas po įšventinimo į kunigus – Šv. Juozapo Darbininko bažnyčia Klaipėdoje. Vėliau septynerius metus dirbo vikaru Plungės Šv. Jono Krikštytojo bažnyčioje. Į Upynos Švč. Mergelės Marijos Vardo parapiją atvyko jau kaip klebonas. Šilalės rajone taip pat praleido septynerius metus. O iš ten kelias vedė į Stalgėnus, kur klebonas aptarnavo ir parapijai priskirtas Kantaučių ir Žlibinų bažnyčias. Dvejus metus praleidęs Stalgėnuose. 2018 metų rugpjūčio mėnesį įsikūrė Tveruose. Nors nepraėjo nei pusmetis, tačiau klebonas Eduardas pelnė parapijiečių pagarbą ir meilę. Sunku patikėti, kad mes Jo netekome.

 

a. a. Klebonas Eduardas Steponavičius bus pašarvotas Tverų bažnyčioje.

 

Atsisveikinti  galėsite sausio 3 d. (ketvirtadienį) nuo 16 val. ir sausio 4 d. (penktadienį) nuo 7 val. 

 

Sausio 3 d. (ketvirtadienį) 18 val. Tverų bažnyčioje  bus aukojamos Šv. Mišios už mirusįjį. Po Šv. Mišių aukos bus giedami Žemaičių Kalvarijos kalnai.

 

Laidotuvės vyks sausio  4 d. (penktadienį) 11 val.

 

Tverų bendruomenės informacija



1 slide SineWave