Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Kviečiame visus į talką

Paskelbta 2014-04-10

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Tverų bendruomenė, Tverų sporto klubas „Vykintas“ ir Vietos veiklos grupė ,,Rietavo iniciatyvos” 2014 m. balandžio 4 d., Tverų bendruomenės visuotinio susirinkimo metu pasirašė sutartis dėl paramos vykdomoms veikloms. Tveriškiai, įgyvendindami 2 naujus projektus- „Sporto ir žaidimų aikštyno sutvarkymas Žemaičių a. 1, Tverų mstl., Rietavo sav.", ir „AVE (aktyvi veiklos erdvė) visiems“, gaus iš Nacionalinės mokėjimo agentūros prie Žemės ūkio ministerijos apie 200 tūkst. litų paramos vykdomoms veikloms. Bendruomenė ir sporto klubas įsipareigojo atlikti nemokamus viešuosius darbus, taip prisidedant prie projektų įgyvendinimo. Todėl visus kviečiame, kaip ir kasmet pavasarį, pasidarbuoti gražinant miestelį ir Lopaičių piliakalnį. Išvalykime per žiemą susikaupusias šiukšles!

 

Balandžio 10 d. (ketvirtadienį) nuo 13 val. organizuojama talka, siekiant sutvarkyti prie Tverų mokyklos ir būsimoje sporto ir žaidimų aikštyno vietoje esančias viešąsias erdves. Visus galinčius prisidėti prie talkos vykdymo, prašome rinktis prie mokyklos.

 

Balandžio 12 d. (šeštadienį) nuo 9 val. talka organizuojama Lopaičių piliakalnio prieigose. Kviečiame atvykti prie Lopaičių piliakalnio arba rinktis prie Tverų seniūnijos, iš kur nuveš autobusas.

 

Tvarkydami aplinką grėbsime lapus, šalinsim nereikalingus krūmus, dirbsime kitus darbus.

Šeštadienį visų talkininkų gamtoje lauks tradicinė arbata, bus ir kitų vaišių. 



1 slide SineWave