Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Padėka Tverų miestelio jubiliejinės šventės organizatoriams ir dalyviams

Paskelbta 2021-07-28

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Mielieji,

visi bendromis jėgomis sukūrėme įsimintiną šventę mūsų bendruomenei ir svečiams. Ačiū visiems už tai, kad ši jubiliejinė  miestelio šventė buvo kupina gražių akimirkų, gerų emocijų ir šypsenų. Dėkojame energingajam sporto klubo ,,Vykintas“ pirmininkui Juozui Norkevičiui ir jo bendražygiams už sporto šventės organizavimą. Dėkojame kultūros namų renginių organizatorei Irenai Liškuvienei už įspūdingą šokėjų fiestą ir koncertus. Dėkojame meno vadovui Arūnui Gedmantui už šventinio vakaro vedimą ir meninę programą.  Dėkojame ir Tverų dienos centro vaikučiams ir jų vadovėms už nuotaikingą pasirodymą. Dėkojame Vilmai Vičienei už autorinę parodą ,,Sielos kuždesiai“. Dėkojame policijos pareigūnei Aurelijai Studencovai ir jos bičiuliui ,,Amsiui“ už puikiai vaikams  organizuotą viktoriną.

Džiaugiamės, didžiuojamės ir nuoširdžiai dėkojame mūsų seniūnui Antanui Zalepūgui! Būdami vieni, nors ir turėdami gražiausių norų ir geriausių sugebėjimų, be seniūno pagalbos mažai ką padarytumėme. Tik jo entuziazmo, reiklumo, atsidavimo, geranoriškumo dėka padarome viską. O kai prie gerų darbų prisideda dosnūs, nuostabūs rėmėjai ir geranoriški žmonės – rezultatas visuomet džiugina.

Ne veltui sakoma:  ,,Sau gyveni - beveik negyveni, gyveni sau ir artimiesiems - truputį gyveni, jei gyveni sau, artimiesiems, savo bendruomenei, šaliai - daug gyveni, o jei gyveni ne tik sau, savo šeimai, bendruomenei, Lietuvai, bet ir viso pasaulio žmonėms - gyveni didelį gyvenimą..." Manau, kad gyventi didelį gyvenimą yra mūsų šioje Žemėje prasmė, mūsų misija... Tad, mielieji, švenčiam gyvenimą, džiaukimės bendryste, dėkokime tiems, kurie daug, labai daug dirba, kad mes eitume bendrystėn meilėje, džiaugsme, skausme, laimėj, nelaimėj - tada Lietuva augs ir klestės. Juk tik nuo mažų dalykų prasideda didesni, nuo mažų miestelių ir kaimų geroji, kūrybinė energija skleidžiasi po visą Lietuvą, taip stiprėja miesteliai ir miestai... Jei galvojate, jog didesnieji valdo - klystate.

Tverų bendruomenė

 



1 slide SineWave