Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Pasirašyta sutartis dėl paramos vykdomoms veikloms

Paskelbta 2012-11-20

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

2012-05-31 d. Tverų bendruomenė pasirašė vietos projekto vykdymo sutartį su Nacionaline mokėjimo agentūra prie Žemės ūkio ministerijos ir Vietos veiklos grupe ,,Rietavo iniciatyvos” dėl paramos vykdomoms veikloms. Jau paduoti avansinio mokėjimo prašymai ir netrukus bendruomenė gaus lėšų numatomoms veikloms vykdyti.

 

Tverų bendruomenė įsipareigojo įgyvendinti vietos projektus- ,,Per vietovės lankytinų objektų populiarinimą – į vietos gyventojų gyvenimo kokybės gerinimą” ir ,,Turiningas laisvalaikis – bendruomeniškumo skatinimas”.

 

Vykdant projektus planuojama įsigyti nešiojamąjį kompiuterį su programine įranga, filmavimo kamerą, sporto įrangą, leidinių apie Tverų lankytinas vietas, ženklelių su Tverų simbolika, įrengti mobilų stendą Tverų miestelyje, organizuoti „Sugrįžimo festivalį“, amatų mokymus, surengti edukacines pažintines išvykas, bei atnaujinti interneto svetainę.

 

Gavus avansą, vienas iš pirmųjų Tverų bendruomenės darbų bus tverai.lt svetainės atnaujinimas, tad tikimės didesnės paramos iš svetainės lankytojų. Visų prašome apsilankyti svečių knygoje išreikšti savo nuomonę, ko tikitės iš atsinaujinusios svetainės, kokio funcionalumo labiau norėtumėte. Galite pateikti dizaino pavyzdžių.



1 slide SineWave