Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Po adventinio vakaro

Paskelbta 2015-12-29

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Gruodžio 18 dienos vakaras. Vėjuotas, tamsus, bet miestelio aikštėje vyrauja pakili nuotaika- juk tuoj miestelio gražuolė žaliaskarė pasipuoš šių metų šventiniu rūbu. Labiausiai nerimauja mažieji – sniego tai nėra, ar atvažiuos Kalėdų Senelis. Ir koks džiaugsmas nuvilnija, kai, pritaikęs gamtinėms sąlygoms transporto priemonę, į aikštę įvažiuoja Kalėdų Senelis. Apdalijęs vaikus saldainiais, pabendravęs, Senelis įžiebia eglutę.

   

Pasidžiaugę gražuole eglute, už kurios padabinimą esame dėkingi nuolatiniam rėmėjui Sauliui Sasnauskui, skubame į Tverų kultūros namus. Čia visi esame  kviečiami dalyvauti adventiniame vakare “Šiltas laiškas”. Renginį veda Tverų kultūros namų meno vadovė Giedrė Mikalauskaitė. Daug buvo tą vakarą šiltų laiškų, kuriuos kiekvieną palydėjo Rietavo Mykolo Kleopo Oginskio meno mokyklos mokinių atliekami kūriniai. Adventinę dovaną paruošė ir Tverų kultūros namų saviveiklininkai.

  

Tveriškius su artėjančiomis šventėmis sveikino Tverų seniūnas Antanas Zalepūgas, Tverų parapijos klebonas Darius Povilaitis, Tverų bendruomenės garbės narė, nuolatinė rėmėja Regina Radkevičienė.

 

 ,,Gruodis - tamsiausias metų mėnuo. Laukiame didžiausios ir gražiausios metų šventės šv. Kalėdų. Kaip tik šiuo laikotarpiu tamsias niūrias dienas norisi pripildyti dėmesiu kitiems, dėkoti už gerus bei gražius darbus. Džiaugiuosi, kad seniūnijoje daug nuolat gražiai besitvarkančių sodybų,  kad kasmet atsiranda vis naujų.”- sako Zofija Kuzminskienė, geriausiai tvarkomų sodybų apžiūros komisijos pirmininkė.

 

Šiemet gražiausiai tvarkomomis sodybomis pripažintos ir apdovanotos paveikslais:

 

I vieta – Rasos ir Edmundo Griguolų

II vieta – Linos ir Aloyzo Grigulų

III vieta – Vidos ir Alvydo Meškauskų

III vieta -  Irmos ir Andriaus Griguolų

 

Padėkos raštais už gražiai tvarkomas sodybas apdovanoti Virginija Kalnienė ir Kęstutis Kasparavičius, Sonata ir Giedrius Gaižauskai, Daiva ir Jonas Metrikiai.

 

Nuotraukas iš renginio rasite čia.

 

 



1 slide SineWave