Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Prašome teikti pasiūlymus dėl nominacijų padėkos vakarui

Paskelbta 2014-11-22

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Kartais žmonės, garsinantys ir puoselėjantys mūsų kraštą, padedantys įvairiose situacijose, lieka nuošalyje, nes jų darbai nėra tinkamai paviešinami ir įvertinami. Adventinis padėkos vakaras  ,,Gerumo angelas” yra puiki proga kiekvienam iš mūsų prisiminti tokius žmones ir įvertinti jų gerus darbus.

 

Kandidatus ir nominacijas galite siūlyti iki lapkričio 30 d. Pasiūlymus teikite el. p. rastvede@tverai.lt arba įdėkite į pasiūlymų dėžutę, kurią rasite Tverų seniūnijos antrame aukšte.

 

Renginys vykdomas pagal projektą „AVE visiems“ Nr. LEADER-13-RIETAVAS-02-003. Šis projektas yra vykdomas pagal Rietavo VVG „Rietavo iniciatyvos“ Rietavo savivaldybės kaimo vietovių plėtros strategijos II prioriteto „Bendruomenių gyvenimo kokybės gerinimas“, 2.1. priemonės „Kaimo gyventojų aktyvinimas, bendruomenių iniciatyvų skatinimas“, 2.1.1 veiklos sritį „Kaimo žmonių turiningą laisvalaikį ir aktyvų poilsį užtikrinančių veiklų rėmimas“ bei remiamas iš Europos Žemės ūkio fondo kaimo plėtrai ir Lietuvos valstybės biudžeto.



1 slide SineWave