Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Stalo teniso turnyras 2011

Paskelbta 2012-11-20

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Kovo 5 dieną Tverų sporto klubas ,,Vykintas'' surengė jau tradiciniu tapusį stalo teniso turnyrą, skirtą Tarptautinei moters dienai paminėti. Šių metų turnyras pasižymėjo rekordiniu dalyvių skaičiumi. Dalyvavo virš keturiasdešimt stalo tenisininkų iš Rietavo, Judrėnų, Laukuvos, Medingėnų ir Tverų.

 

Vyrų grupėje rungėsi 26 tenisininkai burtų keliu suskirstyti į keturis pogrupius. Iš kiekvienopogrupio keturi pajėgiausi žaidėjai atkrintamosiomis kovomis skynėsi kelią link nugalėtojo titulo. Sėkmingiausiai čia sekėsi stalo tenisininkams iš Judrėnų. Finalinėje kovoje judrėniškis Igmantas Budvytis rezultatu 3 : 1 įveikė Edgarą Knyzerį iš Judrėnų, ir tapo turnyro nugalėtoju. Kovoje dėl trečios vietos judrėniškis Rolandas Judeikis po atkaklios kovos, rezultatu 3 : 2 palaužė laukuviškio Algio Brazausko pasipriešinimą ir iškovojo bronzos medalį.

 

Moterų grupėje dėl apdovanojimų rungėsi 13 stalo tenisininkių. Finalinėje kovoj susitiko judrėniškė Viktorija Bernotaitė ir rietaviškė Rūta Kalniūtė. Atkaklioje kovoje Rūta rezultatu 3 : 2 įveikė savo varžovę ir tapo varžybų nugalėtoja. Kovoje dėl trečios vietos judrėniškė Agnė Kinderytė rezultatu 3 : 1 įveikė rietaviškę Aušrą Valančienę ir iškovojo bronzos medalį.

 

Pasibaigus asmeninėms varžyboms, dėl apdovanojimų į kovą stojo 6 moterų ir 11 vyrų porų. Tarp vyrų porų nenugalimi buvo judrėniškiai Igmantas Budvytis ir Edgaras Knyzeris, antrą vietą iškovojo judrėniškių pora, tėvas ir sūnus Rolandas ir Mantas Judeikiai, treti liko rietaviškiai Tadas Marčinauskis ir Sigitas Pakalniškis. Moterų grupėje triumfavo rietaviškės Rūta Kalniūtė ir Aušra Valančienė, antros liko judrėniškės Agnė Kinderytė ir Viktorija Bernotaitė, o trčią vietą iškovojo rietaviškės Neringa Pociutė ir Marta Jasaitė.

 

Turnyro pabaigtuves vainikavo mišrių porų kovos. Čia dėl apdovanojimų susikovė 13 porų. Sėkmė lydėjo judrėniškių Edgaro Knyzerio ir Viktorijos Bernotaitės porą, kurie įveikė visus savo varžovus ir tapo turnyro nugalėtojais. Antrą vietą iškovojo rietaviškių Andriaus Černeckio ir Rūtos Kalniūtės pora, o treti liko judrėniškiai Igmantas Budvytis ir Agnė Kinderytė.

 

Visi turnyro nugalėtojai ir prizininkai buvo apdovanoti sporto klubo ,,Vykintas“ įsteigtais diplomais, medaliais ir taurėmis. Nors varžybos truko virš dešimt valandų, tačiau niekas iš dalyvių namo neskubėjo. Salėje vyravo šventinė, draugiška sportinė atmosfera, todėl visi dalyviai prižadėjo ir sekančiais metais būtinai dalyvauti šiame turnyre.



1 slide SineWave