Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Stalo teniso turnyras Tarptautinei moters dienai paminėti

Paskelbta 2014-03-11

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Kovo 9-ą dieną Tverų sporto klubas ,,Vykintas“ organizavo stalo teniso turnyrą Tarptautinei moters dienai paminėti. Šis turnyras kasmet sutraukia gausų pajėgių stalo tenisininkų būrį. Ir  šiais metais jame dalyvavo virš 30-ies dalyvių ne tik iš Tverų, bet ir iš Rietavo, Plungės, Telšių, Gargždų, Laukuvos, Judrėnų. Varžybų dalyvius pasveikino Tverų seniūnas Antanas Zalepūgas. Daug gražių žodžių sulaukė visos turnyre dalyvaujančios moterys, šventės proga kiekvienai buvo įteiktas tulpės žiedas.

Po gražių sveikinimų užvirė atkaklios kovos prie stalo teniso stalų. Kovos tęsėsi net šešias valandas, po kurių paaiškėjo, kad stipriausias tarp vyrų šiame turnyre yra plungiškis Nerijus Krešmontas, antrą vietą iškovojo taip pat plungiškis Deividas Razgus. Trečią vietą užėmė rietaviškis Ernestas Macenis. Moterų grupėje pirmą vietą iškovojo Viktorija Bernotaitė iš Judrėnų, antra buvo Justė Nevar iš Gargždų, o trečia tveriškė Virginija Varkalytė.

Vyrų dvejetų turnyre niekas neprilygo plungiškiams Nerijui Kreišmontui ir Deividui Razgui, antri liko telšiškis Vygantas Rumšas ir Algis Krajinas iš Plungės, trečią vietą iškovojo rietaviškiai Ernestas Macenis ir Gedvydas Mišeikis.

Moterų dvejetų turnyre pirmą vietą iškovojo Viktorija Bernotaitė poroje su tveriške Loreta Lidekauskiene, antros buvo Virginija Varkalytė ir Justė Nevar. Ypač reikėtų pagirti trečios vietos laimėtojas tveriškes Margaritą Gudauskytę ir Ugnę Griguolaitę. Šioms mergaitėms dar tik po dešimt metukų, tad norisi joms palinkėti didelės sėkmės ilgame sportiniame kelyje.

Itin įdomiai klostėsi mišrių porų turnyras, kadangi vyrų, norinčių žaisti  buvo žymiai daugiau negu moterų, todėl teko burtų keliu išsirinkti partneres, o kam nebeliko partnerės, teko tik stebėti varžybas. Drąsiai galima teigti, kad šią dieną fortūna šypsojosi plungiškiui Deividui Razgui, nes jam pavyko ne tik išsirinkti puikią partnerę Virginiją Varkalytę, bet su ja tapti ir turnyro nugalėtojais. Antrą vietą iškovojo Viktorija Bernotaitė ir Vygantas Rumšas, treti liko Justė Nevar ir laukuviškis Algis Brazauskas.

 

Šis sekmadienis sėkmingas buvo ir Tverų ,,Vykinto“ krepšininkams, kurie po atkaklios kovos rezultatu 77: 76, įveikė Velžio krepšinio klubą iš Panevėžio raj. ir toliau tęsia kovą dėl apdovanojimų Lietuvos mažų miestelių krepšinio lygoje.



1 slide SineWave