Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Tverai - Mažoji kultūros sostinė 2018

Paskelbta 2017-07-11

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

https://www.youtube.com/watch?v=W8C6eI8ZzDI     

 

Šiais metais visus į Naisius kvietė jau aštuntasis festivalis visai šeimai Naisių vasara!


Kaip ir visuomet, taip ir šiais metais laukė geriausi atlikėjai, įdomios pramogos, edukacijos, susitikimai su žinomais žmonėmis ir gera nuotaika. Laiko patikrintas renginys kasmet sulaukia vis daugiau žiūrovų. Į šį puikų renginį vyko ir būrelis tveriškių.

 

Norėjome ne tik paklausyti koncertų, pasigrožėti unikalia Naisių gamta, apsilankyti edukaciniuose užsiėmimuose, bet ir išgirsti mums džiugią žinią, kad kitais metais Tverai yra vienas iš dešimties Lietuvos miestelių, tapęs ,,Mažąja kultūros sostine – 2018”.

 

Būsimų mažųjų Lietuvos kultūros sostinių vėliavos įteikiamos ,,Naisių vasaros” festivalio metu. Taigi, galime džiaugtis, kad Tverų miestelis taps dar žinomesnis, matomesnis. Šis vardas įpareigoja dar labiau pasistengti, susitelkti bendram ir didžiuliam darbui.

 

Po šia balta vėliava slepiasi daug naujų darbų, iššūkių, veiklų, vilčių. Nuoširdžiai tikimės visų tveriškių palaikymo, prisidėjimo, idėjų,  entuziazmo, pateisinant šį garbingą  ,,Mažoji Lietuvos kultūros sostinė Tverai -2018” titulą.

Tverų seniūnijos informacija



1 slide SineWave