Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Tveriškė – garbingos premijos žurnalistams laimėtoja

Paskelbta 2012-11-20

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Tveriškė Jūratė Juškaitė paskelba konkurso žurnalistams “Euromedija 2011” laimėtoja. Žurnalistei pirmos vietos prizas atiteko nominacijoje “Eurovirtualas” (internetinių vartu žurnalistui) už tekstą „Vilniaus taboras: ar tikrai visi romai - vagys ir narkotikų prekeiviai?“, kuris publikuotas www.lrytas.lt. Geriausiu išrinktame tekste tveriškė aprašė savo savanoriavimo patirtį vadinamajame Vilniaus romų tabore, atskleisdama žiniasklaidos dažnai pamirštamą tiesą, kad toli gražu ne visi Kirtimuose gyvenantys romai yra nusikaltėliai, norintys pralobti is valstybės paramos.

 

Apdovanojimai taip pat įteikti spaudos, radijo, televizijos žurnalistams, specialus prizas skirtas ir tinklaraštininkui. Konkursą trečius metus rengia Europos Komisijos atstovybė Lietuvoje ir Lietuvos žurnalistų sąjunga. Visi pirmųjų vietų laimėtojai apdovanoti tinkliniais kompiuteriais, diplomais ir kelione į Briuselį Europos Vadovų Tarybos metu 2011 m. birželio mėn. Apsilankyti Briuselyje taip pat pakviesti antrųjų ir trečiųjų vietų laimėtojai.

 

Jūratė, šiuo metu gyvenanti Niujorke, apdovanojimų ceremonijoje dalyvauti negalėjo.

 

Nuoroda į tekstą, pelniusį apdovanojimą:

http://www.lrytas.lt/-12996102941297433815-vilniaus-taboras-ar-tikrai-visi-romai-vagys-ir-narkotik%C5%B3-prekeiviai-nuotraukos.htm

 

Plačiau apie apdovanojimus:

http://ec.europa.eu/lietuva/ziniasklaidai/21042011_euromedija2011_lt.htm



1 slide SineWave