Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Tverų tvenkinio poilsiavietės sutvarkymas ir įrenigimas

Paskelbta 2022-08-16

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Gegužės mėnesį kvietėme balsuoti už tveriškių pasiūlytą iniciatyvą „Viešojo naudojimo poilsio ir laisvalaikio erdvės sukūrimas prie Tverų tvenkinio“,. kurią įgyvendins Rietavo savivaldybės administracija 2022 metais. Projekto tikslas – sukurti patrauklią ir šiuolaikišką poilsio erdvę prie Lopaičių kaime esančio tvenkinio, pritaikant ją įvairaus amžiaus gyventojų poreikiams, sudarant sąlygas aktyviam ir pasyviam poilsiui. Prašoma paramos suma buvo 5000,00 eurų.

Balsavusių tveriškių dėka (gaila, kad dauguma nepalaikė iniciatyvos) surinkti 133 balsai ir todėl šiai tveriškių idėjai įgyvendinti buvo skirta tik 2 910,00 Eur suma.

Jau pavasarį seniūnijos lėšomis buvo pastatyta pavėsinė prie vandens, išvalyta pakrantė, iškirsti menkaverčiai krūmokšniai.

Liepos mėn. gavus dalijamojo biudžeto projekto lėšas buvo pastatyti stalai su suolais, dviračių stovas.

Iš Savivaldybės aplinkos apsaugos rėmimo specialiajai programai įgyvendinti papildomai skirtų lėšų, įrengta vaikų žaidimų aikštelė, sutvarkyta automobilių stovėjimo aikštelė.

Gražu ir malonu, kad galime lankytis, poilsiauti, iškylauti puikiai sutvarkytoje aplinkoje.

Nuoširdžiai dėkojame tiems, kurie pateikė, palaikė iniciatyvą ir už ją balsavo.

Viskas padaryta su meile, gerumu ir tikėjimu. Todėl labai prašome Jūsų visų, SAUGOKIME, KAS PADARYTA. Nelaužykime turto, prie kurio gal ir neprisidėjome. (Poilsiavietės sutvarkymas ir įrengimas kainavo nemažus pinigėlius).

Nepalikime šiukšlių, išvykdami susitvarkykime buvimo vietą.

Nepalikime mažamečių vaikų be priežiūros.

Juk kaip miela atvykti patiems ir pasikviesti svečius į švarią poilsiavietę.



1 slide SineWave