Tverų Logotipas
Mūsų rėmėjai:
Tverų herbas Lietuvos Respublikos žemės ūkio ministerija Lietuvos Leader Leader Kaimo Plėtros Fondas

Žemės ūkio ministerija nuoširdžiai kviečia visus ūkininkus ir mažas įmones pasinaudoti parama

Paskelbta 2024-04-11

Atgal į visas naujienas

Naujienos nuotrauka

Primename, kad nuo š. m. kovo 18 d. iki gegužės 13 d. Nacionalinė mokėjimo agentūra (NMA) pradėjo rinkti paramos paraiškas trumpoms tiekimo grandinėms ir vietos rinkoms skatinti vietos lygmeniu pagal supaprastintąją tvarką. Ši iniciatyva suteikia galimybę ūkininkams ir mažoms įmonėms, veikiančioms žemės ūkio bei maisto produktų gamybos ir (arba) perdirbimo sektoriuose, siekti finansinės paramos tiesioginiams užaugintos produkcijos pardavimams.

Žemės ūkio ministerija nuoširdžiai kviečia visus ūkininkus ir mažas įmones pasinaudoti šia parama ir pradėti arba toliau aktyviai vystyti savo verslą. Ši finansinė parama yra ne tik galimybė gauti reikalingą finansavimą, bet ir investicija į šalies žemės ūkio bei maisto sektorių plėtrą. Todėl kviečiame visus paramos teikimo sąlygas atitinkančius subjektus nepraleisti šios puikios galimybės ir kartu dirbti siekiant stiprinti šalies maisto savarankiškumą bei ekonominį tvarumą.

Daugiau informacijos apie paramą trumposioms maisto tiekimo grandinėms galite rasti čia.

Jeigu turite papildomų klausimų, prašome skambinti ŽŪM ES reikalų ir paramos politikos departamento Programos LEADER ir kaimo plėtros skyriaus:

vyr. specialistei Jelenai Dokudovič tel. 8 5 2391 124

patarėjai Nomedai Padvaiskaitei tel. 8 5 2398 477

vedėjai Ilonai Javičienei tel. 8 5 2398 416

 



1 slide SineWave